NVWB in de regio

Naast de centrale organisatie kent de NVWB 5 afdelingen, 4 regionale afdelingen en 1 sectorale afdeling, de afdeling Grondwerk. Iedere afdeling heeft een eigen bestuur waarvan de voorzitter automatisch lid is van het hoofdbestuur van de NVWB. Via het afdelingsbestuur hebben de leden dus een rechtstreekse stem binnen het hoofdbestuur. Iedere afdeling heeft tevens een eigen secretariaat met aan het hoofd een directeur. Afstemming met de centrale organisatie vindt op regelmatige basis plaats. Binnen de afdelingen worden diverse activiteiten ontplooid. Men behartigt de regionale en sectorale belangen, men organiseert informatieve bijeenkomsten, ledenvergaderingen en andere bijzondere activiteiten zoals regionale Infradagen en Technische KontaktDagen. Een aantal activiteiten wordt in nauwe samenwerking met de gewesten van de VAGWW georganiseerd.

Schuifpui prijzen vergelijken zorgt voor een lagere prijs en beter aanbod. Ontdek de beste en mooiste schuifpui en 3 kansen tot besparen op de schuifpui prijs!

Zonnepanelen opbrengst gemiddeld is een set na 7 tot 10 jaar terugverdiend en volgens sommige fabrikanten/ verkopers is dit zelfs maar 4 jaar.

Kunststof kozijnen zijn in vergelijking met houten exemplaren goedkoper in aanschaf en in onderhoud.

Een standaard model heeft de beste prijs/ kwaliteitsverhouding op het gebied van dakkapel prijzen.

In de hardloopwinkel verkopen we allerlei artikelen zoals de bluetooth hooftelefoon